Taina

Täällä Taina, hieman alle nelikymppinen kahden lapsen äiti. Käsitöiden rakastaja, kaiken kauniin ihailija ja porukan virallinen "valopää". Uskon, että on olemassa muutakin elämää kuin tämä silmin nähtävä ja käsin kosketeltava. Ehkäpä juuri siitä syystä tykkään tehdä erityisesti enkeleitä. Tai oikeastaan pikkuisista enkeleistä pieni ompeluharrastus lähti liikkeelle.

Koulutukseltani olen vaatetusalan artesaani. Palkkatyöni olen aina tehnyt tosin muualla, asiakaspalvelun ja myynnin parissa. Nyt viime vuosien aikana luovuus on nostanut päätään voimakkaammin. Luovuus tässä tapauksessa näkyy juuri käsitöinä sekä erilaisina hoitoina. Luulenpa, että elämäntehtäväni onkin ihmisten auttaminen ja hoitaminen, sekä kanavana toimiminen. Sydämeni täyttyy ilosta, kun esimerkiksi Reikihoitoa tehdessäni saan kanavoida hoidettavalle viestiä enkeleiltä tai henkimaailmasta.

Minulla on lähes aina valmiina ainakin pieniä sisustussydämiä ja enkeleitä. Nykyisin on syntynyt myös tähtiä seinälle tai pöydälle laitettavaksi. Puppanoita ja muita ompeluksia teen toki tilauksesta. Toimitusaika riippuu aina vähän perhetilanteesta, mutta pyrin tekemään ja toimittamaan tilaukset viimeistään kahden viikon kuluessa tilauksesta. Jos kiinnostuit jostain tuotteestani, otathan yhteyttä sähköpostilla satteita@gmail.com.

- Taina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)