23. marraskuuta 2015

Markkinaviikko!

Heipsun keipsun evribaadi! 

Täällä on ollut semmosta haipakkaa viime ajat, ettei oo kelkassa meinannu pysyä. Bloggaaminenkin on jäänyt tyystin "kollegoiden" harteille. 

Perjantaina se sitten tapahtuu, mitä on fiilistelty kesästä asti. Päästään laittaa myyjäispöytää! Viime ajat on jotenkin ajatellut elämän vain ennen ja jälkeen myyjäisten. Tai siis vain myyjäisiin asti, sen jälkeen koittaa varmaan tyhjyys! 

Yritän kuitenkin tällä viikolla kantaa korteni kekoon ja tehdä päivityksiä. Tämän päiväinen koskee (minusta) iki-ihania tonttukyliä. Näitä on löytynyt minun kodistani viimeiset 10 vuotta. En suinkaan tee näitä itse, mutta silti haluan muutaman teille esitellä. Nämä kyseiset ovat aivan uusia, eivät ole siis minun vanhoja tunnelman luojia.

Tässä on pari tonttua ihmettelemässä niliaitan vierellä, kun porsas on purtilolla. Joulun kunniaksi pari omenaa on possulle annettu. Ja punatulkku tietenkin on pyrähtänyt myös pihalle.

 
Tässä tonttukylässä taitaa tontulla olla monta rautaa tulessa! Halon hakkuu on täytynyt hetkeksi keskeyttää, kun pitää tuo jauhosäkki kiikuttaa niliaitasta tuvan puolelle. Joulunisun leivonta on näet alkamassa! 


Jaaha, tämä tonttu lähtee viemään purtiloa varmaankin sikalan liepeille, jotta porsaat saa ruokansa. 

Näiden kuvien myötä toivottelen ihanaa alkanutta viikkoa! 

- Taina 

ps. Näitä löytyy lisääkin, joten tämä kertomus voi hyvinkin saada jatkoa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)