6. huhtikuuta 2016

Tabletteja ja tuunauksia

Hei!

Terveisiä sairastuvalta. Täällä ollaan sairastettu ihan urakalla.  Olen saanut käyttää potilasta jos toistakin lääkärissä. Perhettämme on vaivannut jonkin sortin virus, josta loppujen lopuksi kehkeytyi niin keuhkoputkentulehdusta kuin korvatulehdustakin.

Nyt on kolme ensimmäistä potilasta tervehtynyt jollain tavalla ja kaksi viimeistä villahousua on taudissa...itse kuulun tähän villahousu porukkaan :(

Mutta jos halutaan jotain positiivista hakea tästä tautisesta porukasta, niin yhdessä on aikaa vietetty niin kuumaa juomaa juoden kuin elokuvia katsoen. Onpa nyt ollut aikaa myös virkkuukoukkua heiluttaa sohvan lomassa : )

Innostuin tekemään keittiön pöydälle virkattuja tabletteja. Kolme tablettia on jo valmiina...muutama pitäisi vielä siis tehdä.

Tässä näitä, kahdessa värissä
Näistä tableteista kehkeytyi hauska keskustelu ruokapöydässä.  Olimme syömässä, kun totesin lapsille, että kuhan ette kaada mustikkamehua tabletille. Lapset katsoivat vuoroin pöytää, vuoroin minua. Totesivat sitten lähes yhteen ääneen, että eihän pöydässä edes ole tablettia...hieman aikaa siinä meni kunnes hoksasin, että lapsethan etsivät katseellaan tablettitietokonetta...he eivät olleet kuulleetkaan tällaisista virkatuista tableteista : )

Eli jotain hyötyä oli näistäkin tekeleistä...ainakin lapset viisastuivat :)

Toinen projekti, joka minulla on ollut käynnissä, on lampun tuunaus. Jep, olen tainnut jäädä tällä kertaa koukkuun lamppuihin ;)
Tämä lamppu oli puna jalkainen ja sini hattuinen. Harmi, kun en malttanut ottaa kuvaa ennen tuunausta. Tässä kuva valmiista lampusta:Maalasin jalan valkoisella ja varjostimen beigellä maalilla. Jalkaan lisäsin servetistä ottamani kuvan.


Lampusta ja tableteista tuli mielestäni aika kivoja.

Mutta nyt särkytabletti suuhun, aloitettu virkattu tabletti käteen ja tablettitietokone kiinni ; )

Mukavaa viikkoa!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)