4. toukokuuta 2016

Kevät-moi!

Heipä hei pitkästä aikaa! 

Niin se elämä meitä kuljettaa omalla painollaan ja omiin suuntiinsa. Olen miettinyt (=potkinut itseä persuuksille) tämän postauksen tekemistä piiitkän aikaa. Tuntuu vain, ettei aika riitä millään. On ollut pakko priorisoida ja tehdä vain ne asiat, jotka on ollut pakko tehdä. 

Kun me satteita-naisten kanssa aloitettiin blogin pito, oli meidän kaikkien elämäntilanne aika lailla eri kuin nyt. Jokaista on elämän virta kuljettanut eteenpäin. Toista nopeammin, toista vähän hitaammin. Yhteistä meille kaikille on kuitenkin se, ettei kenelläkään taida olla enää niin paljon "luppoaikaa" kuin aloittaessamme. Ei blogin päivittämiselle, eikä liioin käsitöille. Niihin käden tuotoksiinhan tämä blogi nojaa. 

No, jotain sentään näkyy meistä jokainen tehneen aina jossain välissä. Se taitaa tuo käsillä tekeminen olla se henkireikä, harrastus joka auttaa jaksamaan arjessa. Itse ainakin huomaan olevani pahalla päällä, jos en muutamaan päivään ole ehtinyt mitään luomaan. 

Minä itse olen tällä haavaa tuore yrittäjä. Aika menee ainakin näin alussa tosi sujuvasti kaikkeen mahdolliseen, mitä ei ole tullut aiemmin edes ajateltua. Tein nettisivut itse, vaikka ammattilainen olisi pystynyt tekemään ne monta kertaa nopeammin. Kyllä on tullut tässä koneella istuttua nyt viime viikkoina ihan riittämiin! Vastapainoa on onneksi sitten se työ. Tarjoan Kajaanin keskustassa hemmotteluhoitoja, ja nautin kyllä taysin rinnoin niiden tekemisestä. Itse asiassa onhan sekin sitä käsillä tekemistä! Kuvia ei vain voi napsia asiakkaasta ja ladata tänne blogiin :) 

Jotain on sentään tullut tehtyä tässä kuukausien aikana. Ainakin vino pino tiskirättejä, virkkaus kulkee näet aina näppärästi mukana. Taitaapa melkein kaikki tiskirätit olla autossa tehtyjä. Lienenkö esitellyt jo nämä enkelit? Jos näin on tullut tehtyä, olkoon kertaus opintojen äiti ;)
Näitä komeita enkeleitä on niin ihana tehdä, että niitä on syntynyt yllättävän monta. Osa on lennähtänyt uusiin koteihin, osan olen tehnyt "muuten vaan". Korkeutta näillä ihanilla on 60-80 cm. 

Kuvissa on tekstinä tuo valontalovalencia.fi joka on siis minun yritykseni nettisivu. Lisäsin nämä samaiset kuvat omille sivuilleni, sen vuoksi tuo teksti. Nyt ei riitä aika muokata kuvia eri vesileimoilla, vaan on mentävä näillä samoilla. 

Tämän postauksen myötä toivotan kaikille lukijoille omasta puolestani mitä ihaninta kevättä! Täällä meillä päin on jo tuomi ihanasti hiirenkorvilla (ja ihanasti muuten nenää kutittaa siitepöly! Onneksi on Young Livingin laventeli, tuo luonnon oma antihistamiini) ja leskenlehtiäkin on lasten kanssa bongattu. Tervetuloa kesä! 

t. Taina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)