7. helmikuuta 2016

Ruususen unia

Moikka moi!

Meillä on ollut käynnissä huoneiden siirto rumba. Pyöräytimme yläkerrassa kaikkien huoneet uusille paikoille. Näinhän se käytännössä meni: pikku neiti sai isoveljen entisen huoneen, isoveli vanhempien huoneen ja me vanhemmat pikku neidin huoneen.


Mitä tästä vaihdosta sitten seurasi: poika nukkuu kukkatapetti huoneessa ja tyttö kaupunki/autotapetti huoneessa. Tämä asia ei siirtovaiheessa haitannut yhtään, pääasia oli kuulemma vain että jokainen saisi uuden huoneen. 

No nyt kun jokainen on asettunut huoneisiinsa, alkoi tapettiasia kuitenkin hieman häiritsemään. Eihän siinä sitten auttanut muu, kuin ottaa suti käteen ja alkaa tapetointihommiin.  

Pikku neidin huoneen tapetti pääsi ensimmäisenä vaihtoon. Tapetiksi valioitui yllättäen ruusu fototapetti. 


Meidän pikku neiti saa nyt nukua kuin prinsessa Ruusunen ruusujensa keskellä.Vaikka ruusut näyttivät aluksi julman suurilta, tuli kokonaisuudesta kuitenkin tosi kiva. Kyllä nyt tyttöjen kelpaa prinsessaleikkejä leikkiä : )


  Ruusuista innostuneena ajattelin toteuttaa muutaman virkatun sydämen. Viimeksi taisinkin luvata, että esittelen vielä jossain välissä niitä.

Virkatun sydämen kuvaksi valikoitui yllätys yllätys... ruusut. Ruusut toteutin sydämiin ristipistoilla. Ja tällaisia niistä tuli:


Oikein mukavaa Laskiaissunnuntaita:
liukkaita laskuja ja makoisia laskiaispullia!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)