11. elokuuta 2015

Snadisti romanttista

Aurinkoista elokuun tiistaita! 

Täällä Kainuussa paistaa aurinko, ei tulekaan nyt satteita. 
Ihanaa (tähän aurinkolasipäinen hymiö).

Kun sunnuntai meni vähän matalammissa fiiliksissä, iski eilen sitten vastareaktiona siirappisuuspuuska. Käytyämme ensin toisen Satteita-naisen kanssa rannalla lekottelemassa, tartuin kranssipohjaan ja roiskin siihen vähän "vaahtokarkkia". Koska inspis tuli ihan puskista, en mitään vaihekuvia hoksannut teille ottaa. Sepä olisin ollut ensimmäinen DIY-postaukseni (= do it yourself), tai tuttavallisemmin suomeksi TSI (tee se itse). Jospa ensi kerralla maltan tarttua ensin kameraan ja vasta sitten liimapistooliin! 

Mutta tämmönen siitä siis tuli: Keskellä oleva sydän on vain nitkuteltu paikalleen, ollen siis vaihdettavissa. En oikein tiedä, jääkö se siihen, vai keksinkö jotain muuta. Välttämättä kranssi ei kaipaa sisäänsä mitään. Minulla on joskus taipumusta tårta-på-tårtailuun, eli lähtee ns lapasesta. Ehkä joskus saa ollakin vähän liian siirappista, eikös? 


Pohjana on siis puolikas styrox-kranssi. Sen maalasin vaaleanpunaisella askartelumaalilla. Seuraavaksi kääräisin kranssin vaaleanpunaiseen pitsiin. Sen jälkeen kiinnitin nauhoja, erilaisia pitsistä väsäämiäni ruusukkeita ja rusetteja kuumaliimalla, sekä nappeja, paperikukkia, helmiä... 


Keskellä oleva sydän on puulevystä kuviosahalla leikattu. Maalasin kertaalleen valkoisella maalilla ja kiinnitin servetin decoupage-lakalla. 

Kuvia kun katsoo, niin kyllähän tuohon kranssiin voisi vielä muutaman ruusukkeen lisätä noihin tyhjiin kohtiin... hmm! 

- Taina Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)