19. elokuuta 2015

Tytön tylleröitä

Heipä hei!


Kesä on vihdoin saapunut tänne meillekin. Olemme saaneet nauttia sateettomista ja lämpimistä  päivistä jo useamman päivän ajan. Ihanaa! On se vaan ihmeellistä mikä vaikutus auringon valolla ja lämmöllä on niin kasveihin kuin ihmisiinkin...

Ihmeellistä sutinaa on alkanut pihoilla näkymään, aivan kuin vasta nyt kainuulaiset olisivat heränneet kesään. Kasvihuoneessakin on alkanut rehottamaan. Ensimmäisiä kurkkuja on jo syöty ja innolla odotetaan tomaattien, chilien sekä paprikoiden kypsymistä. Jos lämmin sää jatkuu, ihan mukava sato on tulossa.

Auringon ja helteen inspiroimana tein hieman uudenlaisia tytön tylleröitä; Hildan ja Huldan. Nämä tytöt ovat pukeutuneet pellavamekkoihin, mitkä viilentävät mukavasti helteisellä säällä ;-)
Molempien rintapieliä koristavat myös ristipistokirjailut.


Hilda ja Hulda ovat tytön tylleröitä, jotka pysyvät istualtaan ilman tukea, sillä nuken sisällä on hieman riisiä painona. Siten ne napottavat hyllyn reunalla heiluttelemassa jalkojaan.

Hilda

HuldaHilpeä Hilda ja hulvaton Hulda toivottavat teille oikein lämmintä syksyn jatkoa...kyllä... nyt on syksy, eskarissa oli sanottu niin ja silloinhan sitä ei voi kiistää :-)


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)