6. tammikuuta 2016

Loppiaiseen joulu loppuu

Hyvää Harrin päivää ja loppiaista! 

Meillä joulu lähti jo uuden vuoden päivänä, kuten Teijakin kertoi tuossa taannoin. Vaikka joulusta tykkään rakastan, en jaksa katella joulukoristeita loppiaiseen asti. Ei se muuta sitä tosiasiaa, että joulu meni jo, ja tulee vasta vuoden päästä. Tämä seikka meinaa minua vähän ahdistaa jopa :( 

Pakkanen paukuttelee täällä nurkissa, joten sisähommiksi on mennyt. Olen surruutellut mummoja tulemaan, ja syntyipä yksi miekkonenkin. Uutta enkelin kaavaa kokeilin, mutta siitä tuonnempana. Nyt esittelyyn pääsee öljymummot ja Ruuperi. 

(Tässä kohden mainittakoon, että jälleenmyyn Young Livingin eteerisiä öljyjä. Nämä mummot liittyvät nyt öljyihin, ne menevät palkinnoiksi alalinjani jälleenmyyjille.)


Tässä ovat Laila Laventeli, Pirkko Piparminttu ja Sisko Sitruuna (oikeastaan Citrus Fresh, mutta suomennettakoon nyt Sitruunaksi). Laila on rauhaa rakastava, lempeyden ja levon tuoja. Jos sattuu pipi tai nenä ratkeaa, tulee Laila hätiin ja sipaisee laventeli-öljyä. Laila näyttää vähän nukkumatilta, sillä laventeli on myös oikein hyvä uniöljy. Pirkko Piparminttu on entinen opettaja, nyt jo eläköitynyt. Pirkko on topakka täti. Heti ovelta hän käskee heittämään purkat pois suusta ja keskittymään asiaan. Piparmintulla hän saa luokkaan virkeyttä ja raikastusta. Itseltään ja kollegoilta Pirkko häätää päänsäryn sipaisemalla hiukan öljyä ohimoille. Myös matkapahoinvointiin Pirkko käyttää piparminttua. Sitä on eläkeläisten bussimatkoilla mukava nuuskaista suoraan pullosta, joka aina kassissa kulkee mukana. 


Tässä on Sisko. Hän pitää kovasti siivoamisesta sekä auringosta. Kun kevätaurinko alkaa paistella enemmän sisään, rupeaa Sisko kuuraamaan talon katosta lattiaan. Eipä silti, sen hän teki jo jouluksi. Sisko on hulluna sitrus-öljyihin, ne kun ovat mainioita siivouksessa. Sitruunalla hän irrottaa sitkeimmät liat uunista ja hellalta, sekä pinttyneen lian liesituulettimen päältä. Myös pojantyttäreltä lähti purkka hiuksista sitruunaöljyn avulla oikein näppärästi. Aamuisin Sisko nuuhkaisee suoraan pullon suulta jotain sitrus-öljyä, ja jopa karisee unet silmistä. Ilman sitruunapulloa Sisko ei kotoa poistu, ei edes Pirkon kanssa risteilylle. Virkeiden eläkeläismummojen mukana pyörii usein vähän nuorempi herra, joka vähän Herra Hakkaraista saattaa muistuttaa (se on ehkä tuo asu, joka vaikuttaa). Hän on Ruuperi Rutavala, joka on kaikkien uniongelmaisten pelastaja. Hänellä on säkissä (ei näy kuvassa) kauniita unia, kivoja kertomuksia, uljaita unelmia ja hauskoja haaveita. Lisäksi hän sipaisee roll on -pullosta pikkaisen öljyä, niin alkaa stressi helpottaa ja unen saanti helpottuu. 

Tämmösen porukan kanssa täällä on puuhasteltu. 
Viettäkäähän rauhaisa loppiainen, huomenna sitten päästään arjen syrjään kiinni. Härkäviikot, niitä päin! 

- Taina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)