24. heinäkuuta 2015

Kop kop!

Viikonloppu täällä koputtelee :) Intuitio ohjasi ottamaan värssykirjan, siitäpä muutaman lainauksen tähän perjantaihin otan. 

"Onnella ei ole huomispäivää;
sillä ei ole eilistäkään;
se ei ajattele tulevia;
sillä on vain nykyisyys,
eikä sekään ole kokonainen päivä,
vaan silmänräpäys."
(Ivan Turgenev)


Nuo pienet onnenhetket on kyllä niitä kannattelevia elementtejä. Kun ennättää istahtaa nojatuoliin virkkaamaan, lapset ruokittuna kattovat ehkä telkkaria ja isäntäkin on siihen sohvalle maailmalta välillä kotiin saatu, nousee niin valtava onnentunne, että ravistaa ruumista ja kostuttaa silmät. 
Nopeastihan se ohi menee (ei siihen toki ehdi jäädä piehtaroimaan), mutta lämpimän tunteen se jättää. Se tunne kertoo, että kaikki on hyvin juuri nyt.
No, eihän siihen yleensä mene varttia pidempään, kun jo toinen muksuista toista mottaa/ raapii/ lyö ja taas on itku työnä. Tai isosti ärsyttää, kun puoliso vain itselleen kahvit kaataa, eikä ollenkaan muista rouvaansa. Menisi töihin, ajattelen, mutta pian sekin tunne onneksi ohi menee. Ohikiitäviä hetkiä, tunteita, on tämä elämä siis täynnä. 

"Älä arvioi elämääsi saavutusten perusteella, olivatpa ne elämäsi varrella mitättömän pieniä tai valtavan suuria. Herää sen sijaan, ja arvosta kaikkea mitä polullasi kohtaat. Iloitse kukista, jotka sinua varten kukkivat, nauti auringonnoususta, pienistä lapsista, naurusta, sateesta ja linnuista. Juovu niistä... onneen ei ole tietä, onni on tie."
(Wayne W. Dyer)


"Onnellisimpia ihmisiä tuntuvat olevan ne, 
joilla ei ole mitään erityistä syytä olla onnellisia, 
paitsi että he ovat sitä."
(William Ralph Inge)


Toivon siis onnenhetkiä -pieniä, suuria tai ohikiitäviä- jokaisen lukijamme perjantaipäivään. 

- Taina 

Onnea myös arvontaan.
Pääset sinne näppärästi tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)