27. lokakuuta 2015

Apuun apupöytä

Moi!
Mä askartelen paljon. Siis todella paljon. Ja siihen liittyvää tavaraa on myös kertynyt sen mukaisesti. Haaste on saada kaikille tavaroille paikkansa tässä pienessä talossa. Tarvitsisimme siis ehdottomasti uuden, isomman talon… 😉 Mutta koska se ajatus on hukkaan haaskattua aikaa, olen vallannut askarteluilleni talomme ns takkahuoneen. Huoneen jossa on takka mutta jota ei koskaan käytetä. Tila odottaakin remonttia; takka on tarkoitus purkaa ja vaihtaa laattalattia laminaattiin. Tiedossa on siis melkoisen pölyinen remontti ja olemme päättäneet siirtää sen keväälle, ihan suosiolla.
Askartelussa tarvitsee paljon pöytätilaa ja tuntuu ettei sitä ole koskaan tarpeeksi. Olen kaivannut laskutasoa mm uunista otetuille fimoilleni mutta myös tasoa, jonka ääressä voi tehdä juttuja seisaaltaan. Löysin kirpparilta tänään edullisen kukkapylvään ja siitähän se ajatus sitten taas karkasi.
Kotoa löytyi vanha käyttämättömäksi jäänyt paksu, puinen leikkuulauta, jonka kiinnitin kukkapylvääseen parilla ruuvilla.
Maalasin tason valkoiseksi.
DSC_0106
DSC_0107
DSC_0104
DSC_0102
DSC_0108
DSC_0111
DSC_0113
DSC_0115
DSC_0116
Taso onkin itseasiassa loistava tarkoituksiini. Se on tukeva, mutta kuitenkin kevyt ja näppärä siirrellä tarpeiden mukaan.
Olen tyytyväinen tähän huippuedulliseen kierrätyspöytääni :)
Topakkaa tiistaita!
T. Teija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)