15. lokakuuta 2015

Uusia enkeleitä ja torstai toivoa täynnä

Torstai, tuo toivoa täynnä oleva päivämme. 
Mistähän tuo sanonta on alkunsa saanut? Torstaina on toivoa, että viikko kohta loppuu? Oven takana häämöttää jo perjantai ja työviikko saadaan pakettiin? Niin, saa ne kutka saa. Oma lukunsa ovat ne arjen sankarit, jotka työssä taapertaat viikonloppunakin. Taidankin omistaa tämän postauksen kaikille vuorotyötä tekeville :D 


Tuli tuossa semmoinen tunne, että pitää rueta kasaamaan enkeli. Jostain syystä sille päälle täytyi pukea takki ja ommella surauttaa housut. Onhan se toki syksyn viimoissa mukavampi suojelustehtävää suorittaa, kun ei kintut palellu. 

Toinen äkkinäinen tuote oli tämä alla oleva enkeli. Naapuri ilmoitti tiistaina, että muuttokuorma Helsinkiin lähtee perjantai-aamuna. Melkein kiireellä paiskasi, kun aloin jotain lähtijäismuistamista tehdä. Kuin itsestään syntyi sitten tämä:


Minulle käy muuten usein niin, että jos teen vaikkapa enkeliä "muuten vaan", ilman tietoa vastaanottajasta, sen tekeminen on jotenkin tahmeampaa. Mutta kun tiedän kenelle teen, se tulee kuin itsestään. Ihan niin kuin en edes itse sitä tekisi, vaan olisin vain välikäsi. Viikonloppua kohti.

- Taina 


1 kommentti:

  1. Upeita enkeleitä. Alemmalla on aivan ihana pilkullinen tunika /mekko.

    VastaaPoista

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)