22. lokakuuta 2015

Pieniä koristeita

Heissuli vei!


Hih...tämä viikko menee näköjään meikäläisellä pienien askarteluiden parissa. Kovin suuria ei tässä ole kerinnytkään tekemään, ollaan oltu nimittäin lähes viikko syysloma reissulla.

Miten sitä aina niin innolla  odottaakaan reissuun pääsyä, mutta loppuviimein kotiin on vielä ihanampi palata. Vaikkakin kotona odottaa se laukkujen purkaminen, pyykkien pyykkääminen sekä jääkaapin tyhjyys on oma koti se paikka missä on hyvä olla.

Näin käsityöihmisenä reissussa iskee aina se tekemisen tuska, jotain pitäisi saada tehdä. Kovin isoja töitä ei pysty tekemään, mutta aina sitä jotain pientä. 

Tällä kertaa innostuin tekemään pieniä koristeita pyykkipojista, paperista, kankaasta, nauhasta ja helmistä. Onneksi tuolla suuressa maailmassa on hyviä askarteluliikkeitä tähän luomisen tuskaan : )

Tällaisia pieniä koristeita sain aikaiseksi:Rosoromanttisia, hörsylöitä

pyykkipoika kiinnityksellä.

Innostuin laittamaan koristeet koivun oksiin, joihin koitin saada hieman lumen tuntua aikaseksi...Mietin tässä vaan, että miltähän nämä koristeet näyttäisi joulukuusessa... hym...joudun varmaan jouluna kokeilemaan : )

Mutta nyt on hyökättävä haravan kimppuun, täällä on nimittäin ollut lehtisade sillä välin kun olimme reissussa.


Touhukasta viikon jatkoa!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meistä olisi hirmuisen mukavaista, jos muutaman sanasen viitsisit jättää merkiksi käynnistäsi! :)